About

A finals del 2011 neix Threejay, una banda formada pel pianista Joan Solana, el baixista Josep Colls i el bateria Joan Carles Marí.

Després de la magnífica rebuda del seu primer i autotitulat àlbum “Threejay” el grup presenta el seu segon disc d’estudi “Our voint of Piew”. La recerca d’un so propi a través d’influències del rock, l’electrònica, el folk o el pop així com el treball de grup fan de 3J un grup poc habitual dins l’escena jazzística actual. En aquest segon treball incorporen i juguen amb nous elements sonors de caràcter electrònic mantenint el color acústic de cada instrument.

La gira del primer disc els va permetre presentar el disc a multitud d’escenaris com França, Andalusia, Eivissa i Catalunya entre els quals destaquen Jazz Forum Annecy amb la cantant i saxofonista Eva Fernández, La Pedrera amb el trompetista David Pastor, les Festes de la Mercè, Festival Connexions amb el guitarrista Jordi Matas, el Festival de Jazz Banyoles, La Nova Jazz Cava de Terrassa, el Festival de Torroella de Montgrí, l’Auditori de Vilafranca, Festival de Jazz d´Eivissa, CaixaFòrum Barcelona o el Centre Cultural el Born, per nombrar-ne alguns.

També van ser escollits per Joventuts Musicals pel catàleg 2015-2016, juntament amb Ramon Prats Quartet, podent així mostrar la seva proposta a llocs com L’auditori Caputxins de Figueres o El Festival de Jazz de Palafrugell entre d’altres.

Advertisements